FudbalNemačkaStrani fudbal

DOPUTOVALI U BEOGRAD: Keln “okrnjen” stigao na meč sa Zvezdom

Spread the love

Zvezdo, ovo ne smeš da propustiš…

Siatuacija sa sastavom Kelna i gora je nego što se najavljivalo prethodnih dana! Naime, ekspedicija nemačkog tima stigla je u Beograd sa svega 14 igrača i dva golmana! Od tog broja, samo je 11 profesionalaca među igračima.

Tako je privremeni trener Štefan Rutenbek u pomoć morao da pozove trojicu momaka iz amaterskog tima – Birka Risu (19), Anasa Uahima (20) i Ismaila Jakobsa (18). Prvobitno je bilo planirano da na put za Beograd krenu i tinejdžeri Nikolas Narti (17) i Jan Bizek (17), no procenjeno je da zbog lakših povreda ipak ostanu u Nemačkoj i potpuno se oporave za važan prvenstveni duel sa Frajburgom narednog vikenda.

Golmani: Timo Horn i Tomas Kesler.

Odbrana: Janes Horn, Lukas Klinter, Pavel Olkovski, Konstantin Rauš, Birk Risa, Frederik Sorensen.

Vezni red: Kristijan Klemens, Miloš Jojić, Matijas Leman, Anas Uahim, Salih Ozkan.

Napadači: Seru Girasi, Ismail Jakobs, Juja Osako.

A ko nedostaje pored dvojice pomenutih talentovanih tinejdžera? Spisak je poduži: Dominik Hajnc, Dominik Maroh, Jonas Hektor, Horhe Mere, Marko Heger, Marsel Rise, Leonardo Bitenkur, Džon Kordoba, Simo Coler i Klaudio Pizaro i Tim Handverker. Sve u svemu – čitavih 11 igrača zbog povreda danas nije na raspolaganju treneru Rutenbeku.

Ono što će predstavljati poseban problem za trenera Jarčeva jeste sastav odbrane, pošto na raspolaganju ima dva desna beka, tri leva i samo jednog štopera. Na sve to, prvi strelac Seru Girasi nije 100 odsto fit.

Zvezdo, znaš šta ti je činiti. Ovo se ne propušta…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close