Domaći fudbalFudbalPartizan

IDU NA PRVO MESTO: Đukić IZNENAĐUJE sastavom!?

Spread the love

U poslednje vreme, šef struke crno-belih sve češće pribegava ovoj drugoj opciji, hoće li tako biti i sutra?

U poslednje dve prvenstvene utakmice, protiv Voždovca i Vojvodine, šef struke Partizana Miroslav Đukić pokazao je da crno-beli mogu da iznenade i drugačijom formacijom od one koju smo gledali u najvećem delu ove sezone.

U tim utakmicama Đukić je forsirao opciju sa tri centralna defanzivca ispred golmana Stojkovića, pa se zbog toga formacija 3-5-2 mora ozbiljno uzeti u obzir kada je u pitanju prognoza sutrašnje startne postave Partizana.

Ključno pitanje je, ipak, da li će Zoran ”Bambi” Tošić moći da nastupi u Kijevu, imajući u vidu lakšu povredu koja ga je zadesila u nedelju protiv Vojvodine.

On je otputovao sa ekipom, ali utisak je da se do poslednjih trenutaka pre početka meča neće znati hoće li Đukić odlučiti da ga ”baci u vatru”.

Realnije je ipak da šef struke crno-belih neće rizikovati i da bi startna postava crno-belih mogla da izgleda ovako (formacija 3-5-2):

Stojković – Nemanja R. Miletić, Mitrović, Ostojić – Vulićević, Nemanja G. Miletić, Everton, Jevtović, Pantić – Ožegović (Solomon), Tavamba.

U principu, bila bi to slična postava kao protiv Vojvodine, sa izuzetkom Tošića i sa defanzivnijim Jevtovićem u startnih 11.

Ako se bude odlučio za 4-4-2, u tom slučaju bismo mogli da među starterima vidimo i Sejdubu Sumu koji tokom jeseni nije pokazao da je pravo pojačanje za crno-bele i koga u poslednje vreme sve ređe viđamo na terenu.

Bila bi to ofanzivnija i kreativnija opcija i u odnosu na prethodnu bi Ostojić svoju šansu čekao sa klupe.

Stojković – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Nemanja G. Miletić – Everton, Jevtović, Pantić, Suma (Tošić) – Ožegović, Tavamba.

Naravno, navijači Partizana bi na terenu raduje videli Tošića, ali kako rekosmo, za sada to još uvek nije izvesno.

U svakom slučaju, trener Partizana ima dosta prostora da, i pored kadrovskih problema, sutra iznenadi sastavom svog kolegu na klupi Dinama.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close