Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

DOŠAO JE TAJ DAN: Emotivno pismo Vujadina Savića (FOTO)

Spread the love

Štoper Crvene zvezde oglasio se na Instagramu emotivnim pismom povodom današnjeg dana kada su pred njim dva velika događaja.

Sudbina je tako htela, Vujadin Savić će današnji dan pamtiti dok je živ, naime 7. decembra rodila mu se kćer. Takođe, danas bi njen tata mogao da napravi istorijski uspeh, da voljenom klubu podari evropsko proleće posle 25 godina. Povodom rođendana kćerke i utakmice sa Kelnom, Vujadin je ostavio emotivnu poruku na Instagramu:

– Sudbina nije bila da se rodis 6-og decembra kada je tvoj deda Dušan dao cuveni gol Arsenalu, isto tako ni da se rodis 8-og decembra kada je nasa Zvezda bila prvak sveta! Ali je sudbina bila da se rodis tog 7-og decembra, na danasnji dan, dan kada se tvoj tata bori da pred 55 000 ljudi udje u istoriju kluba! Ono o cemu su mastale generacije! 25 godina cekamo Zvezdino prolece, a veceras na nju mirise! Andjele moj, izabrala si svoj datum, ali sam sada shvatio da si ipak zelela da mi imamo NAS datum! VOLIM TE LJUBAVI MOJA! – napisao je Vujadin Savić.

https://www.instagram.com/p/BcZs9L-hn0x/

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close