Crvena zvezdaDomaća košarkaKošarka

I JOŠ NEŠTO: Bivši košarkaš Crvene zvezde oprostio deo duga!

Spread the love

Čista emocija.

To je nešto više od ljubavi.

Vladimir Štimac je takav, mnogo puta je pokazao i dokazao da živi za grb i dres Srbije, ali i da voli Crvenu zvezdu kao svoju prvu ljubav. To nikada nije krio. I nije Štimac jak samo na rečima, najjači je na delu.

A, da je to je zaista tako potvrđuje sledeća činjenica. Vladimir Štimac je stupio u kontakt s voljenim klubom sa Malog Kalemegdana i samoinicijativno predočio da im oprašta deo dugovanja. Crvena zvezda je ispoštovala delo srpskog centra i isplatila mu preostali deo novca.

Osim toga što je oprostio deo neisplaćenih obaveza, on je letos otišao u klupske prostorije i kako bi promovisao sezonske ulaznice i na taj način dodatno pomogao Crvenoj zvezdi. Koja je, podsetimo, na prelazu između dve sezone bila suočena sa finansijskim problemima.

Zbog toga je Štimac i tražio da se precrta određena suma novca, kako bi se delom klubu odužio za sve što mu je pružio u dva mandata. Potez za svako poštovanje. Ne samo što je miljenik nacije, već i zvezdaša.

Podsetimo, Štimac će u petak istrčati na parket dvorane Aleksandar Nikolić u Efesovoj opremi, gde će Crvenoj zvezdi biti protivnik u okviru utakmice 11. kola. Bar tokom tih 40 minuta.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close