EvroligaKošarka

ZVANIČNO: Dejan Musli promenio klub!

Spread the love

Sada je i zvanično – Unikaha i Dejan Musli završili su saradnju, ovenčanu peharom osvajača Evrokupa.

Poslednjih sedmica dosta se pričalo o mogućem odlasku srpskog centra, ali i tome da bi karijeru mogao da nastavi u Bambergu. Na kraju su dve strane pronašle najbolje rešenje i razišle se u miru. Musli je odmah posle rastanka sa Unikahom potpisao sa Bambergom.
„Hvala Unikahi, njenim navijačima, mojim saigračima, čanovima stručnog štaba i dobrim ljudima iz Malage na predivnim momentima koje sam proveo poslednjeg godine. Želim da verujem da je rastanak bio neizbežan kako bi se moja karijera razvila do kraja. Svima želim mnogo pobeda i dane sreće“, poručio je Musli.

Posle odlične debitantske sezone, gde je bio među najboljim igračima i najzaslužnijima za osvajanje Evrokupa, Dejan Musli je prosto nestao sa radara trenera Đoana Plaze. Španski stručnjak ga je naprasno precrtao iz tima tokom leta i prijavio ga da igra utakmice samo u Evroligi. Međutim, u poslednje vreme bio je konstantno prikucan za klupu.

Odnedavno se u priču uključio Bamberg koji je spreman da Musliju pruži uhlebljenje. Što se na kraju ostvarilo. To je potvrdio i agent iz agencije Vaserman Sead Galijašević.

Musli će za novi klub u Evroligi moći da zaigra posle 15. kola.

Dejan Musli je za Unikahu odigrao 60 utakmica – 34 u ACB ligi, 16 u Evrokupu, devet u Evroligi i jednu u Kupu kralja.

Klub mu se u zvaničnom saopštenju zahvalio na saradnji i poželeo sve najbolje u daljoj karijeri.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close