Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbalPartizan

U NEDELJU STRUČNI DERBI: Vladan Milojević ili Miroslav Đukić!?

Spread the love

FSS okuplja srpsku trenersku elitu.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije, u nedelju i ponedeljak u SC FSS u Staroj Pazovi okupiće se veliki broj naših vodećih fudbalskih stratega.

Cilj skupa je da se učesnici upoznaju sa specifičnostima metodike rada sa fudbalerima prilikom postizanja takmičarskih rezultata i formiranja igrača i obnova licenci različitih nivoa (UEFA ”B”, UEFA ”A” i UEFA ”PRO”)

Među učesnicima biće treneri koji obnavljaju UEFA ”B”, UEFA ”A” i UEFA ”PRO” licence, trenutni polaznici nacionalne ”C”, UEFA ”B”, UEFA ”A” i UEFA ”PRO”, nacionalne ”PRO”, kao i svi zainteresovani za stručni rad u fudbalu.

Među predavačima tokom naredna dva dana, biće direktor Centra za edukaciju trenera dr Aleksandar Janković, predsednik trenerske organizacije Slobodan Pavković, menadžer i kreator belgijskog razvojnog programa Beri Pauels, treneri FK Crvena zvezda Vladan Milojević i FK Partizan Miroslav Đukić, PRO trener Aleksandar Stanojević, menadžer edukacije Dalibor Zorko, prof dr Vladimir Koprivica, prof. dr Zoran Pajić, prof dr Bojan Leontijević, prof. dr Voja Milosavljević …

Organizaciona forma predavanja predviđa 45 minuta izlaganja i 15 minuta diskusija.

FSS je objavio i kompletnu satnicu predavanja za nedelju i ponedeljak, a ono što je privuklo našu najveću pažnju jeste najavljeni stručni derbi u kojem će učestvovati treneri Crvene zvezde i Partizana – Vladan Milojević, odnosno Miroslav Đukić.

Početak njihovog stručnog derbija zakazan je za nedelju u 11 časova.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close