Aba ligaCrvena zvezdaKošarka

VELIKA ŠANSA: Zvezda u Baru ima šansu da preuzme lidersku poziciju u ABA ligi!

Spread the love

Košarkaši Crvene zvezde od 19.00 časova gostuju Mornaru u okviru 12. kola ABA lige!

KK MORNAR – KK CRVENA ZVEZDA 19.00

NAJAVA MEČA:

Crveno-beli se posle sjajnog trijumfa u Valensiji vraćaju regionalnim obavezama, a ukoliko trijumfuju u Baru imaće isti broj pobeda kao Budućnost koja je doživela neočekivan poraz u Zadru. Ipak, vredi pomenuti da šampion Crne Gore za sada ima bolji međusobni skor.

Crveno-beli su još na početku sezone, ali i nakon dobrih igara u Evroligi, isticali da je regionalno takmičenje prioritet iz više razloga.

– I pre početka ove mini turneje od tri gostovanja i pre pobede nad Valensijom, utakmicu sa Mornarom obeležio sam kao izuzetno važnu. Svesni smo značaja duela i to na gostovanju u borbi za poziciju i prednost domaćeg terena. Zato utakmici sa Mornarom, dobrim timom pristupamo sa najvećim oprezom. To je ekipa u kojoj se ističe nekoliko igrača: Nidam, Mićović, Luković, Vranješ… svakoga mogu da poremete ukoliko nespreman dočeka tu utakmicu. Ova liga pokazuje da morate da dajete maksimum u svakoj utakmici jer, to je i dosadašnji tok takmičenja pokazao, svako svakoga može da pobedi. Mi u ovaj važan meč ulazimo nakon teškog puta i praktično bez treninga, ali nadam se da ćemo biti na visini zadatka i pobediti – rekao je trener Zvezde Dušan Alimpijević.

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close