Fudbal

SAMO SAM U PARTIZANU IGRAO SRCEM: Evo šta kaže Škuletić u povratku u Humsku!

Spread the love

Nekadašnji fudbaler Partizana Petar Škuletić poručuje da je samo u Humskoj igrao srcem i dušom, ali da ove zime nema šansi da se vrati u matični klub

Škuletić je potvrdio da je letos bio na korak od povratka u Partizan, ali je ostao u Genčlerbirligiju, sa kojim se sada grčevito bori za opstanak u ligi.

– Uvek me puknu emocije kada se setim tih dana kada sam igrao u Humskoj, jer sam samo u Partizanu igrao i srcem i dušom. Ipak, moj povratak sada nije realan. Znam da je to uvek aktuelna tema i letos je bilo šanse da se vratim, međutim, sada sam ugovorom vezan za Genčler i tu se svaka priča završava – rekao je Škuletić za Blic.

Napadač iz Danilovgrada je pohvalio tim crno-belih što je uspeo da prezimi u Evropi, što je mnogim generacijama, možda i boljim od ove, ostao samo san.

– Verujte, gledam skoro svaku utakmicu i oduševljen sam kako sve to izgleda, pogotovo zbog evropskog uspeha. Bilo je tu prethodnih godina možda i boljih generacija, ali samo je ova uspela da se izbori za proleće i zaslužuje da im se skine kapa – poručio je Petar Škuletić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close