Tenis

RASPLET: Venus Vilijams nije kriva za TRAGEDIJU na Floridi!

Spread the love

Venus Vilijams, američka teniserka, neće biti krivično gonjena za saobraćajnu nesreću koja se dogodila u julu ove godine, a u kojoj je poginula jedna osoba. Sud na Floridi odbacio je optužbe Linde Barson, supruge preminulog Džeroma.

Vilijamsova zauzima 35. mesto na VTA listi i letos je optužena da za nepropisan ulazak u raskrsnicu, pošto navodno na semaforu nije stajalo zeleno svetlo.

Linda je teretila teniserku da nije ispoštovala prednost koju je ona trebalo da ima, a ispostavilo se nakon istage da je Venus sve uradila po propisima. Ona je ušla na zeleno svetlo u kružni tok, a zatim se zaustavila, jer ju je automobil tamne boje, koji nije učestvovao u nesreći, prisilio na to. Budući da se u međuvremenu promenio svetlo na semaforu, bračni par Barson prošao je kroz zeleno, ali je njihov auto u kružnom toku udario u vozilo Serene Vilijams koje se nije kretalo.

Policija je objavila kako su otkriveni dokazi koji pokazuju da je Vilijamsova ipak propisno ušla u raskrsnicu i da se lišava krivice. Takođe utvrđeno je i da Linda Barson nije kriva za nesreću.

“Nepoznato tamno vozilo uticalo je na niz događaja koji su rezultirali da vozilo Linde Barson udari automobil Venus Vilijams”, stoji u izveštaju.

Venus Vilijams ipak će morati na sud u vezi sa istim događajem.

U izveštaju iz bolnice u kojoj je umro Džerom Barson stoji da je on preminuo zbog komplikacija koje su nastale usled tupog udarca izazvanog nesrećom, zbog čega je njegova supruga podigla privatnu tužbu protiv Venus Vilijams.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Close