Aba ligaDomaća košarkaKošarkaPartizan

NIJE GOTOVO: Posle Gagića, Partizan dovodi još jedno pojačanje!

Spread the love


Prvi čovek crno-belih nagovestio da bi još jedan igrač mogao da pojača Partizan u danima koji slede.

Predsednik košarkaškog kluba Partizan NIS Ostoja Mijailović govorio je danas za “Sport klub” o najnovijim dešavanjima u klubu i onome što sledi.

Kako je za naš portal potvrđeno tokom dana, Partizan će angažovati Đorđa Gagića na ugovor do leta 2019. godine, ali to nije sve jer Mijailović najavljuje dovođenje još jednog igrača.

“U ovom momentu teško je naći igrača na tržištu, svi su pod ugovorima. Sa Gagićem se desio sporazumni raskid ugovora sa njegovim klubom, a kada je reč o drugom igraču, ne bih smeo da iznosim njegovo ime jer bi to štetilo i Partizanu i njemu i njegovom sadašnjem klubu. I on igra u reketu. Videćemo koliko ćemo obeštećenje morati da platimo ili će i oni sporazumno dogovoriti. Znaće se za nekoliko dana”, rekao je Mijailović.

Jedan od razloga što Ostoja Mijailović ne želi da govori o kojem se igraču radi jeste iskustvo koje je klub prošao u slučaju sa Radetom Zagorcem.

“Zagorac je prihvatio ono što je Partizan predložio i u finansijskom smislu i kada je reč o dužini ugovora. Muta Nikolić je na konferenciji rekao da Zagorac traži mnogo više novca nego što je zapravo traženo. Igrač se povukao i nije želeo na takav način da dođe. To je velika šteta za sve strane, mislim da ne bismo imali ove probleme da se to nije desilo. Jedna nepromišljena rečenica pokvarila je taj transfer, uz još neke informacije koje su izlazile u javnost u toku pregovora”, istakao je Mijailović za Sport klub.

Crno-beli su u utorak angažovali centra Đorđa Gagića koji je bio slobodan usled raskida ugovora sa turskim Ješilgiresunom.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close