Tenis

NEPRIJATNA SITUACIJA: Đoković obnovio povredu, odlaže početak sezone!

Spread the love


Pod znakom pitanja je i početak sezone u prvim danima 2018. godine, ali i učešće na Australijan openu.

Novak Đoković neće učestvovati na egzibicionom turniru Mubadala World Tennis Classic u Abu Dabiju, jer je proteklih par dana osetio bolove u laktu.

Posle saveta lekarskog tima doneta je odluka da propusti ovo takmičenje.

– Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju. Nažalost, u poslednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda lekari su me savetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim sa terapijama – izjavio je Đoković.

– Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve. Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gde volim da učestvujem. Ostaje da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što pre mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam.

I na kraju, rečenica koja bi itekako mogla da zaplaši sve ljubitelje Novaka Đokovića, ali i tenisa u celini.

– Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti doneta narednih dana – podvukao je Đoković.

Srpski teniser je trebalo danas od 16 časova da se sastane sa Batistom Agutom posle nekoliko meseci pauze baš zbog ove povrede lakta.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close