Aba ligaKošarka

BOMBA U SREMSKOJ MITROVOCI: Mega dobila veliko pojačanje iz NBA!

Spread the love

Košarkaški klub Mega Bemax dobio je veliko pojačanje uoči nastavka sezone.

Ekipa Dejana Milojevića dobila je u sredu veliko pojačanje u liku Ognjena Jaramaza (22) koji se posle višemesečne pauze zbog zdravstvenih problema vraća u takmičarski ritam.

Ne samo da će vrlo brzo biti u takmičarskom pogodnu, Jaramaz je danas potpisao novi ugovor sa Mega Bemaxom i potvrdio da će biti veliko pojačanje za ekipu u nastavku sezone.

“Veoma mi je drago što se napokon bliži trenutak kada ću ponovo zaigrati zvaničnu utakmicu. Sticajem nesrećnih okolnosti bio sam primoran da napravim višemesečnu pauzu. U pitanju je bila plućna embolija koja je sada u potpunosti sanirana. Zdrav sam, osećam se odlično i to mi je najbitnije”, rekao je Jaramaz.

Momak koji je prethodnih pet godina proveo u Megi izašao je prošlog leta na NBA draft gde je izabran kao 58. pik Njujork Niksa. Usledili su treninzi u Letnjoj ligi a onda i pomenuti zdravstveni problemi.

“Drago mi je što ću prvu narednu utakmicu odigrati u klubu u kome sam proveo prethodnih pet godina. Sistem mi je i te kako poznat. Stoga, neće biti problem uklopiti se, premda sam bio odsutan duži vremenski period. Izuzetno sam motivisan i optimističan kada je u pitanju predstojeći deo sezone”, dodao je Jaramaz.

Momak koji je u Megu stigao sa 17 godina igra na poziciji beka, a nakon povratka u klub može da se pohvali time da ima najduži staž od svih igrača.

Braneći boje Mega Bemaxa Ognjen Jaramaz je osvojio “Kup Radivoja Koraća” i igrao finale plej-ofa regionalne ABA lige.

U ABA ligi je prošle sezone u proseku imao 10,8 poena i 3,6 asistencija, u FIBA Ligi šampiona je beležio 11,9 poena i 3,1 asistenciju dok je u Super ligi imao 14,5 poena i 3,7 asistencija.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close