FudbalItalijaStrani fudbal

RASPAD SISTEMA: Dvojica HOĆE da idu iz Rome!

Spread the love

U Romi je serija loših rezultata poremetila stvar, nekoliko poraza u nizu su pokazale da Roma teško može da parira Juventusu i Napoliju, a problemi van terena su se intenzivirali.

Problem sa Naingolanom je pogoršao stvari i na terenu, Belgijanac je eliminisan iz duela sa Atalantom zbog divlje nove godine i ponašanja koje je završilo na društvenim mrežama.

On je sada nezadovoljan, hoće da ide, ali sa druge strane, ne u Kinu, gde nude 40 miliona evra Romi, dok bi “Nindža” zarađivao oko 15 miliona evra po sezoni. Naingolan cilja ostanak u Evropi, odlazak u PL, ali do leta je to nerealno.

I Kevin Strotman hoće da ode. Holanđanin je sinoć izjavio da ga je sramota i da bi tako trebalo da se osećaju isto posle poraza. Već duže se priča da je nezadovoljan statusom, ima ponudu Juventusa, ali je Roma prošlog leta odbila 40 miliona evra za ovog fudbalera.

Roma je ispala iz top 4, kasni 12 bodova za Napolijem, ima meč manje, i čini se da će posle serije poraza teško verovati da će uspeti da se oporavi i vrati u trku za “Skudeto”.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close