Domaći fudbalFudbalPartizan

STIGLO PRVO POJAČANJE U PARTIZAN: Evo šta Ivica Iliev MISLI o njemu!

Spread the love

Partizan je u sredu završio posao oko angažovanja prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku, a sportski direktor Iliev tvrdi da ne sumnja u Đukićev izbor.

Šampion Srbije konačno je povukao prvi konkretan potez kada je angažovanje novih igrača u pitanju, pošto je danas obelodanjeno da u Humsku stiže levi bek Slobodan Urošević.

Član omladinske selekcije Srbije koja je pre nepunih pet godina osvojila Evropsko prvenstvo u Litvaniji potvrdio je za domaće medije da prelazi u Partizan, a tokom popodneva je stigla potvrda iz Kruševca i Humske.

“Ne sumnjam u izbor defanzivaca kada je Partizan u pitanju, imam maksimalno poverenje u Đukića jer njegovo igračko iskustvo i kvalitet odbrambenog igrača mi ne daju za pravo ništa drugo nego da mu verujem”, kazao je Ivica Iliev.

Sportski direktor Partizana tvrdi da je stručni štab odabrao Slobodana Uroševića i da je njemu ostalo da se složi sa tim izborom.

“I do sada su svi igrači koji su došli od letos na odbrambenim pozicijama pokazali veliki kvalitet i pomogli dosta Partizanu. Ceo stručni štab se složio i na kraju ja sa njima da je Urošević igrač koji će na toj poziciji doneti dodatan kvalitet”, konstatovao je Iliev.

Partizan se nedavno rastao sa Mohamedom El Monirom ali je dovođenjem Slobodana Uroševića ponovo došao u poziciju da ima trojicu levih bekova u timu.

Postoje, međutim, nagoveštaji da će Nemanja G. Miletić ove zime napustiti Partizan što bi značilo da će Nemanja Antonov i Slobodan Urošević voditi bitku za mesto kraj leve aut linije.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close