Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

STIGLA NOVA, JAČA PONUDA ZA DONALDA: Rusi ne odustaju od kapitena, Zvezda mu našla ZAMENU, i to kakvu!

Spread the love

Gabonac Gelor Kanga je dobio konkretnu ponudu Sparte, danas bi transfer mogao da bude realizovan, a njegovim putem mogao bi da krene Mičel Donald.
Tačnije, Gelor Kanga će postati stanovnik Praga, dok bi holandski vezista trebalo da se vrati u Rusiju. Dinamo iz Moskve je odavno izrazio želju da angažuje holandskog vezistu. Plavci su Donaldu ponudili 600.000 evra po sezoni, a prema saznanjima Novosti Plavci su pojačali uslove, jasno pokazavši da imaju grozničavu želju da dovedu jednog od najboljih prvotimaca Crvene zvezde. Prema istim izvorima Dinamo je spreman da crveno-belima na ime obeštećenja uplati 500.000 evra.

Kapiten Crvene zvezde se nije izjasnio, ali sve je izvesnije da neće produžiti ugovor sa srpskim vicešampionom. Donald je obavio nekoliko razgovora sa čelnicima kluba posle kojih je bilo jasno da Crvena zvezda ne može da isprati želje visokog Holanđanina. Nezvanično se može čuti da je Donald tražio godišnja primanja od 700.000 evra što bi ga učinilo najplaćenijim fudbalerom Crvene zvezde.

Donald je velika želja trenera Dinama Dmitrija Hohlova. Crveno-beli će se u slučaju odlaska Donalda fokusirati na dovođenje Aleksandra Ignjoskog. Nekadašnji reprezentativac Srbije je pre novogodišnjih praznika obavio razgovore sa ljudima sa Marakane. Rekao je da je zadovoljan ponudom, ali da bi ostao u Nemačkoj zarad dobijanja tamošenjeg državljanstva.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close