Domaći fudbalFudbalPartizan

ZIMSKI PLAN PARTIZANA: Vazura otkrio TRI glavne mete crno-belih!

Spread the love

Generalni dirketor Partizana Miloš Vazura rekao je danas da su crno-beli u pregovorima s trojicom fudbalera, kao i da će klub u narednih 20 dana sigurno napustiti nekoliko igrača.
“U pregovorima smo za tri igrača, od čega ćemo za dvojicu čekati dva do kraja prelaznog roka, jer oni dolaze iz ozbljnih evropskih klubova i jednostavno neće ići lako. Traži se više para u ovim trenucima, ali će se to do kraja menjati i biće pristupačnije Partizanu, jer im sigurno nije isplativo da plaćaju plate, a da ne igraju”, rekao je Vazura novinarima.

On nije želeo da konkretno govori o imenima, ali je na pitanje da li je reč o ofanzivnim igračima odgovorio potvrdno, kao i da je potencijalno pojačanje zadnji vezni, odnosno Radosav Petrović.

“Jeste, želimo Raću. Pošto ne možemo da ga registrujemo za Ligu Evropa, ne bismo ga onda doveli na pola godine, već na godinu dana kako bi igrao kvalifikacije naredne sezone. Video sam da je Sporting angažovao jednog igrača, tako da će biti prostora da se pregovara za Raću”, rekao je Vazura.

Na pitanje da li je u opticaju Saša Zdjelar, on nije želeo da komentariše, ali je rekao da je Partizan poslao ponudu za Djordja Ivanovića.

“Poslali smo ponudu, Ivanović je zainteresovan, ali je sada sve na Spartaku. U kontaktu smo s klubom već 20 dana. Mi dalje od ove ponude ne možemo da idemo, a ukoliko oni dobiju bolju ponudu od nekoga, naravno da će da prihvate. Drago mi je što je on rekao da je zainteresovan u Srbiji samo za Partizan, što je pokazao da je Partizanovac i da voli ovaj klub”, rekao je on.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close