Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

ŠOK U ANTALIJI: NAJBOLJI se POVREDIO!?

Spread the love

Najbolji strani golgeter u istoriji Crvene zvezde morao je van terena u 18. minutu duela sa Sileksom. Ostaje nada da povreda nije ozbiljnije prirode iako Boaći nije mogao sam da napusti teren.

Druga kontrolna utakmica koju fudbaleri Crvene zvezde igraju danas u Antaliji potpuno će ostati u senci povrede Ričmonda Boaćija koji je napustio teren u 18. minutu.

Reprezentativac Gane dobio je udarac u 16. minutu i odmah ostao da leži na terenu, a nedugo zatim postalo je jasno da Boaći ne može da nastavi sa igrom.

Lekar Dejan Purić i fizioterapeut Ivan Popović signalizirali su Vladanu Milojeviću da mora da vrši izmenu, a zatim su pomogli Boaćiju da napusti teren pošto napadač nije mogao da se osloni na desnu nogu.

Ono što se može reći na prvi pogled jeste da se radi o povredi lista desne noge i samo ostaje nada da nije u pitanju nešto ozbiljno. Boaći je uz pomoć Mičela Donalda i doktora Purića produžio ka hotelu i situacija ne deluje nimalo naivno.

Zvezdin golgeter će odmah obaviti neophodne lekarske preglede nakon čega će biti jasno da koliko će morai da pauzira i da li će pauza uopšte biti neophodna.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close