Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

NOVA POJAČANJA: Uskoro u Zvezdi DVA nova potpisa!

Spread the love

Potpisivanje ugovora po povratku iz Antalije.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Antaliji, ali u klubu sa Marakane užurbano rade na dovođenju igrača u prelaznom roku. Da u taboru jesenjeg prvaka misle i o budućnosti, potvrđuju primeri da Uroš Račić, Luka Adžić i tinejdžeri Dejan Joveljić i Strahinja Eraković uveliko treniraju sa prvim timom, a prva dvojica su se već igrački i afirmisali.

Sa Crvenom zvezdom su prethodnih dana trenirali i kadetski reprezentativci Andrija Milić i Veljko Jovanović. Fudbaleri Jagodine rođeni 2001. godine predstavljaju budućnost srpskog fudbala.

– Zadovoljili su kriterijume trenera trofejnog kluba. Po povratku rukovodstva Crvene zvezde iz Antalije ugovorićemo sve detalje oko prelaska talentovanih fudbalera na Marakanu. Sigurno će postati članovi Crvene zvezde, sada ili za šest meseci to je stvar dogovora. Postoji mogućnost da potpišu za crveno-bele, a da u prolećnoj sezoni brane boje Jagodine u Prvoj ligi. Ako čelnici Zvezde to žele, već u ovom prelaznom roku preseliće se u Beograd u kadetsku i omladinsku ekipu – rekao je predsednik Jagodine Goran Milanović za “Žurnal”.

Milić važi za jednog od najtalentvanijih igrača u Srbiji, na poziciji zadnjeg i ofanzivnog veznog deluje bez greške, a i “slobodnjaci” su mu uža specijalnost. Sa druge strane, Jovanović je napadač i u jesenjoj sezoni bio je najbolji strelac.

Nema sumnje da će njihovim dovođenjem, Zvezda napravili ogroman zalog za budućnost, a potpisivanje ugovora planirano je po povratku ekipe iz Antalije.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close