Tenis

DJOKOVIĆ SE OBRATIO SVETU: Operisao sam lakat, evo šta me sada čeka…

Spread the love

Slike Novaka Đokovića iz Švajcarske sa zavojem na ruci bile su udarna vest svetskih i domaćih sportskih medija, a sada je jasno da je bila reč o hirurškoj intervenciji.

To je Novak Đoković večeras potvrdio na svom Instagram profilu. On je odlučio da se pismom obrati svim svojim navijačima i objasni situaciju sa povredom. Poruku Novaka Đokovića prenosimo u celosti prevedenu na srpski jezik.

– Hej ljudi, dugujem vam neke informacije oko mog oporavka. Borim se sa ovom povredom poslednje dve godine i za to vreme sam posetio mnogo doktora. Da budem iskren, čuo sam mnogo različitih mišljenja, dijagnoza, opcija, sugestija… Nije mi bilo lako da izaberem kojim putem da idem i šta da radim. Nisam igrao u prethodnih šest meseci, nadajući se potpunom oporavku, ali nažalost i dalje sam osećao bol. Nedostajalo mi je takmičenje, ono je u mojoj krvi i zato sam rešio da se oprobam na Australijan openu. U svakom slučaju, dogovorio sam se sa mojim timom da ću probati sa nekim drugim metodama oporavka kad završim nastup u Australiji i pre nekoliko dana saSlike Novaka Đokovića iz Švajcarske sa zavojem na ruci bile su udarna vest svetskih i domaćih sportskih medija, a sada je jasno da je bila reč o hirurškoj intervenciji.m prihvatio da uradim manju lekarsku intervenciju. Čini mi se da sam sada na dobrom putu potpunog oporavka. Moram da priznam da je ovo bilo ozbiljno „putovanje“. Učim dosta toga i na tome sam zahvalan. Uvek sam vodio računa o svom telu i tražio najprirodnije načine da zacelim povrede i telo me je nagradilo sa nekoliko neverovatnih godina na turu. Super sam pozitivan i uzbuđen da odradim do kraja oporavak, da bih mogao da se vratim na mesto koje najviše volim. Na teren. Obaveštavaću vas i dalje i hvala vam što me bodrite – napisao je Novak Đoković.

Evo i slike sa Instagrama:

Hey guys, I owe you some news about my recovery. I’ve been carrying this injury for the past two years, and during this time I’ve been seeing many doctors. Truth be told, there were many different opinions, different diagnoses, different suggestions… It was not easy for me to choose which way to go and what to do. I took 6 months off last season hoping to come back fully recovered, but unfortunately I still felt pain. I really missed competing, it’s in my blood and I had to give it a try on AO. Anyhow, I agreed with my team that I would try different methods after I finish in Australia and a few days ago I accepted to do a small medical intervention on my elbow. It seems like I am on the good road now to full recovery. It’s quite a journey this one, I have to say. I’m learning a lot and for that I’m grateful. I’ve always taken care of my body and looked for the most natural ways to heal, and my body has rewarded me with some incredible years on tour. I am super positive and excited to follow my recovery through so I can come back to the place I love the most. The court. I’ll keep you posted and thanks for cheering me on!

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close