Domaća košarkaKošarkaNBA

BOGDAN PRIČAO AMERIMA O DULETU: Ukucajte na Jutjubu, trener davi Bogdanovića!

Spread the love

Srpski as blista u NBA.

Trojka Bogdana Bogdanovića u ključnom trenutku povela je Sakramento do pobede nad Čikagom. Bogdan je još jednom pokazao da izrasta u vođu Kingsa, a novinarima je posle utakmice govorio o svom prilagođavanju na NBA, ali se i prisetio Partizana i Duška Vujoševića.

– Svaki trening volim da završim sa nekim ludim košem. Možda sam i ovu trojku izvukao odatle. Video sam da nam je ostalo možda dve ili tri sekunde do kraja napada. Takvi šutevi su najlakši jer nemate drugu opciju osim da šutnete, – ekao je Bogdanović.

Bogdan se još uvek navikava na NBA parkete i odnose koji tamo vladaju.

– Dolazim iz Evrope, a tamo se navijači neišćuđavaju protivničkim akcijama. Ovde je sve šou i svestan sam toka, ali u mojoj zemlji navijači vrište i čine sve da otežaju protivniku. Moraćemo mnogo da radio sa našim navijačima kako bi imali bolju podršku – rekao je kroz osmeh Bogdanović.

Bruk Lopez je četiri minuta pre kraja utakmice sa Čikagom isključen, a novinare je zanimalo da li se to nekada dogodilo i Bogdanoviću.

– Ne na taj način. Trener me je jednom u Partizanu izbacio iz igre. Vujošević je tada bio u Partizanu. Samo kucajte u Jutjubu “trener davi Bogdanovića” i videćete kako u Srbiji izgleda kada trener i igrač imaju odnos kao otac i sin – rekao je Bogdanović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close