Domaći fudbalFudbalPartizan

BRILJIRAJU: Oni pune kasu Partizanu!

Spread the love

Pobede se ređaju ove sezone, jedna za drugom. Ovog puta na domaćem terenu.

Fudbaleri Partizana danas će imati novu proveru na pripremama na Kipru, rival će im od 14 časova biti letonska Liepaja, a u iščekivanju tog duela, potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić pohvalio se novim pobedama pravnog tima crno-belih.

Podsetimo, Partizan je prošle godine, zahvaljujući svom pravnom timu, najpre uspeo da ukine jednogodišnju suspenziju kluba iz Humske sa evropske scene, da bi nedavno uspeo da izbegne drastičnu kaznu koja je ozbiljno pretila uoči utakmice sa Viktorijom.

A najnovije pobede ovog tima vezuju se za ”domaći teren”. Naime, Vuletić je novinarima na Kipru otkrio da je Partizanu pretio dodatni gubitak novca u ”slučaju Andrija Živković”, jer je niški Nacional potraživao pet posto od Živkovićevog transfera u Benfiku.

Ipak, Nišlijama ovaj pokušaj nije uspeo.

“Partizan je osporio zahtev Nacionala, jer Partizan ne samo da nije prihodovao od transfera Živkovića, već mora da plati i plaća penale Apolonu u ukupnom iznosu od 2,5 miliona evra, što je još jedan od kostura prethodne uprave.

Partizan taj iznos plaća u ratama koje su dogovorene sa ovim klubom.

Arbitražni sud FSS je presudio u korist Partizana. Može da se kaže da velika ljubav Živkovića prema Partizanu ovog puta nije mogla da bude naplaćena od strane njegovog bivšeg kluba. Uspeli smo da Partizanu sačuvamo tih 80.000 evra”, izjavio je Vuletić, a prenosi ”Mondo”.

Ni to nije bilo sve. Crno-beli su dobili i sporove sa bivšim članovima Skupštine kluba, Dušanom Trbojevićem i Igorom Spasićem.

”Pravni tim briljira u poslednje vreme”, naglasio je Vuletić i dodao:

”Ovo je samo dodatno potvrdilo, ono što smo i sami znali, da je Skupština Partizana koja je održana 24. oktobra 2016. bila potpuno regularna, legalna i legitimna”, naglasio je Vuletić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close