Domaći fudbalFudbal

UEFA NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: ONI dolaze na Marakanu!?

Spread the love

Prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope sa Moskovljanima igra se 13. februara.

Predstojeća utakmica šesnaestine Lige Evrope, između Crvene zvezde i CSKA izaziva ogromno interesovanje. Navijači moskovskog kluba već su najavili dolazak u Beograd, kao i njihovi veliki rivali sa tribina, pristalice Spartaka koji će pružiti podršku Delijama.

Obzirom da je već sada meč u Beogradu proglašen utakmicom visokog rizika, kako saznaje HotSport, UEFA će na stadion “Rajko Mitić” poslati dva specijalna posmatrača koji bi trebalo da prate samo dešavanja na tribinama i beleže eventualne minuse u organizaciji.

Rigorozna kontrola biće primenjivana na ulazima i biće angažovan veliki broj redara i policije. Do 13. februara, kada je susret na programu, obaviće se nekoliko sastanaka u Ljutice Bogdana, na kojima će se razmatrati bezbednost gledalaca.

Po propisima, Rusi mogu da traže pet odsto ulaznica, a za sada je najavljeno da u srpsku prestonicu stiže 300 simpatizera Armejaca, a poznato je da su fanovi CSKA u bratskim odnosima sa navijačima Partizana. Oni će biti smešteni u boksu istočne tribine.

Zvezda utakmicu protiv Armejaca igra u utorak, 13. februara, od 18, zbog termina Lige šampiona. Samo nekoliko časova kasnije, na programu je prvo kolo elitnog fudbalskog takmičenja.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close