Domaća košarkaKošarkaPartizan

PRIČAO O ODLASKU: Najdžel Vilijams Gos dao NEKE odgovore

Spread the love

Jedan od najboljih igrača ove sezone ali i stranaca u crno-belom taboru u poslednje vreme je bivši student Gonzage.

Najdžel Vilijams-Gos je činio tandem pojačanja sa Patrikom Milerom na startu sezone, ali je drugi Amerikanac napustio Partizan.

Kako su crno-beli u veoma lošoj finansijskoj situaciji, svaki transfer i eventualna prodaja bi značila stabilizaciji kluba. Patrik Miler je zbog toga u sred sezone prešao u Tursku, a navijači se plaše da bi uskoro nešto slično moglo da se desi i sa Najdželom Vilijams-Gosom. Bitna stvar je da je prilikom dovođenja Miroslav Nikolić uspeo da dogovori dvogodišnju saradnju sa Amerikancima, tako da svaki klub koji Vilijamsa-Gosa želi pre kraja sledeće sezone, moraće da ga plati Partizanu.

Za ‘Žurnal’ je Vilijams-Gos kratko prokomentarisao glasine o odlasku i planovima za nastavak karijere:

– Fokusiran sam na ono što se sada dešava, da budem spreman za sledeću utakmicu. O tome šta dalje, razmišljaću kad dođe vreme za to, rekao je Amerikanac, a potom se osvrnuo i na Kup Radivoja Koraća koji nas očekuje:

– Možemo da osvojimo trofej. Ukoliko igramo našu najbolju košarku, možemo da se nosimo sa svima, pa i da pobedimo svakoga. Samo je potrebno da napredujemo svakog dana, da odemo u Niš sa mislima ‘podešenim’ na to da možemo da osvojimo trofej.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close