ATPTenis

SVI JE OBOŽAVAJU: NAJBOLJA SRPKINJA zapalila Srbiju!?

Spread the love

Mlada Beograđanka donela prednost protiv Letonije.

Olga Danilović debi u Fed kup reprezentaciji Srbije je iskoristila na najbolji mogući način. Mlada Beograđanka je i u mečevima sa Bugarskom i Gruzijom pobeđivala svoje rivalke u singlu, a kao kruna je došao trijumf nad Anastasijom Sevastovom iz Letonije, 15. teniserkom sveta.

– Odigrala sam vrhunski meč, znala sam da bez moje najviše igre koju treba da postignem protiv nje nemam šta da tražim na terenu. Od početka do kraja sam bila potpuno koncentrisana i gledala samo u sebe, osećala sam da mogu da pobedim i nijednog trenutka nisam sebe sputavala ili nešto previše razmišljala, jer što više imam emocija u glavi i što više emocija pokazujem to je lošije po mene – rekla je Danilovićeva posle pobede.

Mlada teniserka kaže da joj pobeda posebno znači jer je ostvarena za reprezentaciju.

– Sa timom sam pričala o svemu, odlično smo se spremili pred meč i sve je bilo onako kako sam ja zamislila u glavi. Izuzetno mi je drago zbog ove pobede jer je bila za Srbiju, što mi je bio dodatni motiv jer stvarno želim da pokažem šta znam i odakle dolazim, mi smo zemlja sporta – zaključila je Olga Danilović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close