Domaći fudbalFudbal

POTVRĐENO: Srbija zakazala JOŠ jednu prijateljsku! (FOTO)

Spread the love

Nema više dileme.

Fudbalski savez Nigerije potvrdio da će prijateljska utakmica sa Srbijom biti odigrana 27. marta u Londonu, kako je i bilo najavljeno.

– Molim vas! Srbija će 23. marta igrati protiv Maroka u Torinu, a četiri dana kasnije sa nama u Londonu – izjavio je Šehu Diko, drugi potpredsednik nigerijskog Saveza.

https://twitter.com/thenff/status/954243106936905728?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.srbijadanas.com%2Fsport%2Ffudbal%2Fstigla-i-potvrda-srbija-igra-sa-nigerijom-u-londonu-2018-02-12

On je morao da se oglasi povodom priče da je meč sa našom nacionalnom selekcijom pod znakom pitanja, jer Orlovi traže drugog rivala u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Kako to nije tačno, do ovog meča će doći.

Inače, četiri dana pred utakmicu sa Srbijom Nigerija će u Vroclavu odigrati prijateljski meč sa Poljskom. Do početka Svetskog prvenstva ova selekcija će odmeriti snage i sa DR Kongo, Engleskom i Češkom. Ova afrička reprezentacija na Mondijalu u Rusiji igraće u grupi zajedno sa Argentinom, Hrvatskom i Islandom.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close