FudbalStrani fudbal

VOĐA NAVIJAČA CSKA O TRAGEDIJI: Dao odgovor na glasine da je ruski navijač stradao u tuči sa “Delijama”

Spread the love

Kako je HotSport juče pisao, u Beogradu je pred meč sa Crvenom zvezdom preminuo jedan od gostujućih navijača.

Reč je o Alekseju Viktoroviču koji je u Srbiju stigao kako bi bodrio CSKA na meču sa crveno-belima.

Preko navijačkih internet portala i stranica na društvenim mrežama su povodom tog događaja krenule da kruže različite glasine o tome na koji je način preminuo Viktorovič, a u glasinama se čak išlo i do toga da je ruski navijač bio žrtva navijačkog obračuna sa pristalicama Crvene zvezde.

Naravno, od samog starta je bilo jasno da je ta priča lažna jer se radi o smrti prirodnim putem, a u javnosti nije poznato da je došlo do bilo kakvog sukoba među navijačima Crvene zvezde i CSKA.

Danas je stigla i potvrda u vidu izjave vođe navijača CSKA Andreja Malosolova koji je potvrdio da su glasine u stradanju prilikom tuče lažne i apelovao na sve dobre ljude da pomognu u transportu preminulog Viktoroviča. U pomoć je pristigla i ambasada Rusije u Beogradu koja pomaže navijačima CSKA da obave svu papirologiju kako bi telo preminulog bilo prevezeno u domovinu.

– Tragedija se dogodila jutros, umro je na ulici. On nije bio huligan. Bio je deo starije ekipe koja je pratila CSKA. Nije, dakle, u pitanju nikakav obračun navijača. Srbi su nam bratski narod, a Delije su poručile da im je ‘brat svaki Rus, bez obzira za koga navija’, rekao je Molosolov ruskim medijima.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close