Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

POŽALIO SE: Krstičić otkrio razlog SLABIJE partije protiv CSKA

Spread the love

Crvena zvezda je u drugi deo sezone ušla bez Gelora Kange, koji je karijeru nastavio u Sparti iz Praga, što je dovelo do određenih pomeranja u timu, koja su najviše došla do izražaja u slučaju Nenada Krstičića.

On će sada imati nešto drugačiju ulogu, pomeren je napred, a tandem zadnjih veznih činiće kapiten Donald i Branko Jovičić.

Posle utakmice sa CSKA, Krstičić je u izjavi ”Novostima” priznao da mu nije baš lako da se privikne na nove zahteve, ali naravno, čini sve da ostvari zamisli tren era Milojevića.

”Evropske utakmice mi teško padaju. Imam malo prostora, a ja nisam navikao da igram okrenut leđima ka golu. Dosada sam imao prostor da vidim ceo teren ispred sebe, sad moram da menjam naviku. Ja uvek dajem maksimum za ekipu, a vremenom ću se privići na novu-staru ulogu”, objašnjava Krstičić.

Kada je u pitanju revanš u Moskvi, Krstičić se nada da će on i njegovi saigrači imati više prostora u napadu, u odnosu na prvi meč na ”Rajku Mitiću”.

Ono što vidi kao Zvezdinu prednost u revanšu, jeste to što će ”Armejci” igrati bez Golovina.

”Najteže je čuvati igrače koji ulaze između dve linije, a on nam se stalno zavlačio, pravio probleme. Imao je par dobrih lopti napred. Njegov izostanak je hendikep za CSKA, a plus za nas”, zaključio je Krstičić.

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close