Domaći fudbalFudbalPartizan

BOGATSTVO: Ukoliko Partizan otpusti Đukića, ovoliko novca mora da “ISKEŠIRA”!

Spread the love

Situacija je prilično jasna ali nimalo jednostavna. U Humskoj su već otpisali Miroslava Đukića, traži način da rastanak bude što bezbolniji po klub. Za to vreme traje potraga za naslednikom.

Dvogodišnji ugovor koji Miroslav Đukić ima sa Partizanom još uvek je na snazi i upravo je on najveća prepreka da crno-beli okončaju saradnju sa aktuelnim šefom struke.

Nakon poraza koji je šampion Srbije pretrpeo u Nišu u Humskoj su složni da je vreme da neko ogovara, a kola se, kao i uvek u ovakvim situacijama, lome na treneru.

Navijači sa nestrpljenjem iščekuju vesti iz Humske ali će morati da se strpe još neko vreme jer Miroslav Đukić ne namerava da sam podnese ostavku. Trener Partizana rekao je šta misli o tome nakon jučerašnje utakmice u Nišu, a sebe je zaštitio na vreme unošenjem klauzule u dvogodišnji ugovor koja mu garantuje obeštećenje od 600.000 evra ukoliko mu klub uruči otkaz!

Zbog toga u Partizanu pokušavaju da pronađu adekvano rešenje što bi u ovom momentu mogao da bude sporazumni raskid saradnje.

“Mondo” prenosi saznanja vezana za imena koja su trenutno u igri kada je u pitanju naslednik Miroslava Đukića. Uglavnom su to treneri koji se redovno dovode u vezu sa crno-belima kada usledi ovakva situacija, a mora se reći da ih je bilo u poslednje tri godine.

Navijači bi voleli da ponovo na klupi vide Aleksandra Stanojevića i on je ujedno prva želja aktuelne uprave ali je problem u tom što bivši trener PAOK-a ne želi nazad u Humsku.

Najnovija vest koju su plasirali beogradski mediji glasi da je Partizan zvao i Marka Nikolića, tvorca prošlosezonskog uspeha koji trenutno sedi na klupi Videotona. Pitanje je ipak kakve su šanse da Nikolić preuzme ekipu ako je prošlog leta odlučio da napusti srpski fudbal iako mu je nuđen bolji ugovor od strane čelnika Partizana.

Među trenerima koji se dovode u vezu sa preuzimanjem “Parnog Valjka” nalaze se još Ilija Stolica, Zoran Mirković, Branko Brnović i Radomir Antić.

Reklo bi se da kao najrealnije rešenje participira Ilija Stolica koji je prošlog leta bio na korak od Partizana ali se tada uprava okrenula Đukiću. Bivši pomoćni trener crno-belih radi kao šef struke novosadske Vojvodine ali se spekuliše da ugovor koji ima sa “Starom Damom” ne bi predstavljao problem ukoliko bi odlučio da se preuzme Partizan.

Bilo kako bilo, čelnici Partizana moraju prvo da nađu modus za rastanak sa Miroslavom Đukićem jer jednostrani raskid saradnje nije opcija pošto bi značio i ogroman finansijski udarac za crno-bele.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close