KošarkaNBA

JAVIO SE BOBI: Delijama POSLAO MOĆNU poruku!?

Spread the love

Srpski centar samo povremeno dobija šansu u Klipersima.

Prelaskom iz Detroita u Los Anđeles situacija za Bobana Marjabovića se samo delimično popravila. Centar srpske reprezentacije nešto češće dobija priliku od trenera Doka Riversa nego što je to bio slučaj u Pistonsima. Međutim, previše je utakmica na kojima naš gorostas svih 48 minuta presedi na klupi. Ipak, Bobi se ne žali i ne predaje što je priznao i kolegama sa košarkaškog portala Eurohoops koje su uspele da nakratko porazgovaraju sa Marjanovićem i tako saznaju kako mu je na novoj adresi.

– Dobro mi je, ali još bolje je kada igraš sa igračem iz svoje zemlje. Miloš (Teodosić) mi je značajno olakšao period adaptacije, pomogao mi je oko mnogo toga – kaže Marjanović.

Srbi su ponovo u modi kada je NBA košarka u pitanju. Bogdan Bogdanović je nedavno osvojio nagradu za najboljeg aktera susreta mladih nada i prva je igla Sakramenta, Nikola Jokić dominira u Denveru, Miloš Teodosić ostavlja sve bolji utisak…

– Srbija ima odlične igrače. Poslednjih godina uradili smo mnogo toga dobrog na reprezentativnom nivou. Naša zemlja ima mnogo talentovanih košarkaša, a poznato je da Srbi imaju i dobre fudbalere, vaterpoliste i odbojkaše, iako smo mala zemlja- podseća Marjanović.

Na pitanje – da li će igrati za Srbiju u kvalifikacijama u septembru Bobi je imao spreman odgovor:
– Ne razmišljam o tome trenutno. Fokusiran sam isključivo na pobede sa Klipersima.

Marjanović je imao i posebnu poruku za njegov bivši klub – Crvenu zvezdu i njene navijače:

– Ostanite jaki!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close