EngleskaFudbalStrani fudbal

OVO JE SAMO MOGAO DA SANJA: EVO šta NAVIJAČI misle o Mitru!?

Spread the love

Drugi put u sedam dana srpski internacionalac Aleksandar Mitrović poneo je zvanje najboljeg igrača utakmice u izboru navijača Fulama.

Za kratko vreme kupio je Aleksandar Mitrović navijače Fulama, a kako i ne bi kada je na prethodnih pet utakmica postigao sedam golova i bio najzaslužniji za sjajne rezultate koje ekipa Slaviše Jokanovića beleži u Čempionšipu.

Fulam je za vikend savladao Preston Nort End kao gost rezultatom 2:1 golovima Aleksandra Mitrovića tako da je bilo očekivano da srpski internacionalac ponese zvanje igrača utakmice u izboru navijača Fulama.

Pristalice kluba sa “Krejven Kotidža” dale su Mitru 69.6% glasova tako da je srpski fudbaler drugi put u nedelju dana poneo laskavu titulu igrača utakmice.

Da Fulam u svojim redovima ima napadača koji se nalazi u sjajnoj formi svedoči i to što je Aleksandar Mitrović ponovo uvršten u tim kola!

“Super Srbin se nalazi u nezadrživoj formi i sa nova dva gola stigao je do učinka od sedam pogodaka na pet utakmica čime je pomogao Fulamu da veže 15 mečeva bez poraza”, stoji na sajtu Čempionšipa.

Narednu utakmicu u Čempionšipu ekipa Fulama igra u subotu protiv Kvins Park Rendžersa na domaćem terenu.

https://twitter.com/FulhamFC/status/973497108429967362

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close