FrancuskaFudbalStrani fudbal

NAPOKON SE ZNA: Nemajrov OTAC OKTRIVA gde Nejmar NASTAVLJA karijeru!?

Spread the love

Hoće li Nejmar ostati u Parizu?

Nakon što smo jedva čekali da se sapunica Nejmar završi prošlog leta, izgleda da ćemo morati da je gledamo i ove godine.

Prethodnih dana sve češće se spekuliše o Nejmarovom odlasku, odnosno povratku u Španiju, u Barselonu ili šokantni transfer u Real Madrid, ali sada su, očekivano, stigli demanti.

Nejmarov otac je održao konferenciju za medije i istakao da je njegov sin srećan u klubu.

“Nejmar je veoma, veoma srećan i motivisan. Uzbuđen je zbog mogućnosti da se što pre vrati na teren. Nejmarova budućnost je u Pari sen Žermenu”, rekao je Nejmarov otac.

Prvi čovek kluba Naser Al-Kelaifi je potvrdio istu priču.

“On je veoma srećan u klubu, naravno. Veoma sam srećan što smo se videli i siguran sam da će se uskoro vratiti na teren. Sve te priče prethodnih nedelja o tome da je Nejmar nesrećan su lažne i pokušaji da se destabilizuje naš projekat”, istakao je Al-Kelaifi.

Međutim, ako malo premotamo vreme unazad, recimo na tačno godinu dana, marta prošle godine Barselona je napravila istorijski preokret upravo protiv Parižana.

Nejmar je posle toga govorio da je u najvećem klubu na svetu, sa najboljim igračima i da želi da ostane još dugi niz godina u Barseloni.

To je potvrdio i njegov otac, a svi znamo šta je počelo da se dešava već krajem iste sezone…

Sapunica će ipak potrajati i ove godine, barem do stote epizode…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close