Domaći fudbalFudbal

HAOS: Fudbaleri Mačve pretukli sudije NAKON meča!

Spread the love

Neverovatne vesti stižu ovog jutra o fudbalskom skandalu koji bi mogao da uzdrma domaću javnost.

Nakon napada na sudije, trojice fudbalera Mačve su saslušana.

Neprijatne scene su ono što svi pokušavaju da izbegnu u sportu, gde nasilju nema mesta. Međutim u našoj zemlji se ponovo desilo nešto neverovatno, i ponižavajuće za sport. Došlo je do fizičkog napada na sudije i to mladih ljudi, fudbalera Mačve iz Šapca koji će biti i krivično gonjeni.

Juče se igrao duel u Kolubarsko-mačvanskoj omladinskoj ligi u Loznici, gde je domaća ekipa savladala sa 4:3 Mačvu. Prema saznanjima HotSport-a, gosti iz Šapca su i tokom utakmice bili revolitrani suđenjem Miroslava Matića, Nikole Čotrića i Saše Dimitrijevića koje su direktno krivili za dva od četiri primljena gola.

A posle utakmice, fudbaleri Mačve su ispred sudijske svlačionice sačekali prvo pomoćnike koje su okružili i verbalno napali. Ubrzo je to preraslo i u fizički, kada je jedan od igrača udario pomoćnika sa jučerašnjeg meča, da bi se umešali roditelji momaka iz Šapca kako bi sprečili veći sukob.

Međutim, u tome nisu uspeli. Fizički nasrtaji su bili još veći, a nekoliko udaraca je zadobio i glavni sudija. Sudije su uspele da pobegnu od razjarenih mladića Mačve koji su od daljih sukoba odustali tek kada je na lice mesta stigla loznička policija nakon poziva sudija.

HotSport saznaje da je potom sudijska trojka u policijskim prostorijama dala izjave, kao i da će se protiv trojice igrača Mačve voditi krivični postupak zbog ovog nemilog događaja.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close