Domaći fudbalFudbal

PROCURELO: Ovo je PRAVI razlog gubitka KAPITENSKE trake Baneta Ivanovića!

Spread the love

Treba pomenuti i da je Ivanoviću po drugi put u karijeri oduzeta kapitenska traka u reprezentaciji

Branislav Ivanović više nije kapiten Srbije – vest koja se odjeknula zemljom u ponedeljak, kada je Mladen Krstajić u Staroj Pazovi objavio da će novi kapiten biti Aleksandar Kolarov, a zamenik Nemanja Matić.

Mediji se već uveliko bave razlozima koji su uticali na takvu odluku selektora, a navodi se da je Bane Ivanović bio protiv smene Muslina, što je Krstajić shvatio kao neku vrstu bojkota protiv njega i njegovog dolaska na mesto novog izabranika reprezentacije koju će voditi na Mundijalu u Rusiji.

Početkom novembra na okupljanju reprezentativaca u Pazovi, u obraćanju novinarima, Ivanović je na pitanje šta misli o Slavoljubu Muslinu rekao:

– Mogu da kažem svoje mišljenje. Što se mene lično tiče, o Muslinu ne mogu da nađem dovoljno lepih reči koje je uradio za moju karijeru. Njemu veliko hvala, kao Rusija. Što se tiče politike Saveza – naravno da smo mi ovde svi za dobrobit fudbala.

Jedna od najnovijih “teorija zavera” je i ta da je Branislavu Ivanoviću čak zamereno i to što je bio na utakmici između Crvene zvezde i Mačve u Šapcu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close