Ostali sportovi

KAKAV NOŽ U LEĐA: On je insistirao da se srpske rukometašice IZBACE zbog Kosova!

Spread the love

Crnogorski nož zabijen je u leđa srpskog rukometa! Predrag Bošković, prvi čovek rukometa u Crnoj Gori, bio je najglasniji u Evropskoj federaciji (EHF), u ideji da se srpska juniorska reprezentacija izbaci iz kvalifikacija zato što nije odigrala utakmicu sa takozvanom državom Kosovo, saznaje Informer

Predrag Bošković je godinama alfa i omega rukometa u Crnoj Gori, do pre nekoliko dana je bio i predsednik Budućnosti, a uporedo obavlja funkciju ministra odbrane.

Reč je o čoveku koji je jedan od najjačih zagovornika ulasku Crne Gore u NATO pakt, a koji je svojevremeno, kako tvrde mediji u toj državi, bio pripadnik “Belih orlova” i širio srpstvo.

SRBIJA GORI: Srbin PRVI TRENER u NBA!?

Predstavnici Rukomentog saveza Srbije su i ranijih godina u nekim prilikama žalili da se Bošković često bavi intrigama u EHF na štetu srpskih reprezentacija, a sada je, po saznanjima Informera, bio najveći zagovornik da se naša ženska juniorska reprezentacija izbaci iz kvalifikacija, jer prema preporuci države, nije odigrala utakmicu sa samozvanom državom Kosovo.

Inače, o kakvoj se ličnosti radi, najbolje je opisao crnogorski nedeljnik Monitor u maju 2015. godine:

– Za Boškovića je šira javnost saznala sredinom 2001. kada je kao predsednik Saveta mladih DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore najavio tužbu protiv lista Dan zbog teksta u kojem se tvrdilo da je bio dobrovoljac na hrvatskom ratištu kao član Srpske narodne obnove i pripadnik paravojnih formacija Beli orlovi. Sudskog procesa, koliko znamo, nije bilo.

Boškovićevi poznanici tada su se prisetili da je Bošković bio privržen projektu “svi Srbi u jednoj državi”. To je demonstrirao po Ekonomskom fakultetu u Podgorici noseći upadljivo veliki srebrni prsten sa ugravirana četiri ocila – piše list.

VEOMA LOŠE VESTI: Ovaj igrač je NAPUSTIO kamp reprezentacije!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close