Fudbal

NEPRIJATNA VEST: “Panini” razočarao kolekcionare u Srbiji! (FOTO)

Spread the love

Sa velikim nestrpljenjem iščekivali su kolekcionari u Srbiji početak prodaje Panini albuma i sličica za Mundijal u Rusiji ali ih je danas sačekala neprijatna vest.

Srpska kompanija zadužena za distribuciju i prodaju sličica u izdanju Paninija oglasila se u četvrtak povodom proizvoda koji će se uskoro naći u prodaji.

Pretpostavljate, radi se o albimu i sličicama za Svetsko prvenstvo u Rusiji koji je danima unazad tema u Srbiji i drugim zemljama sveta.

Zaljubljenici u Panini albume i sličice sa nestrpljenjem iščekuju početak prodaje u Srbiji, a “Polydor” je danas saopštio da “ludnica” kreće od subote 31. marta.

Tog dana na prodajnim mestima će se naći albumu i sličice za Mundijal u Rusiji ali je zajedno sa ovom lepom vesti stigla i potvrda onoga što je mnoge kolekcionare plašilo.

Baš kao i u svim drugim zemljama u kojima se mogu kupiti Panini albimi i sličice za Mundijal i u Srbiji će doći do poskupljenja, pa će tako kesica sa pet sličica koštati 80 dinara!

MAMI UZDAHE: Kada VIDITE fotografiju srpske odbojkašice NEĆETE znati GDE je levo! (FOTO)

Ukoliko ne uzimamo u obzir manje bitna izdanja koja ne skuplja veliki broj ljudi, sličice za prethodni Evropsko prvenstvo u Francuskoj koštale su 60 dinara, što znači da je cena po kesici veća za čitavih 20 dinara.

Očekivano, usledile su reakcije razočaranih kolekcionara koji su na “Fejsbuk” stranici kompanije “Polydor” počeli da ostavljaju komentare u kojoj odluku o poskupljenju nazivaju sramotnom.

“Ceo doručak u školi za jednu kesicu. Ti više nije zabava već privilegija bogatih, a bogate to ne zanima…”

“Ja hteo sa klincem da skupljam ali neću da dam 80 dinara za kesicu, nema šanse”

“Baš prilagođeno deci da sakupljaju. Sramota”

“Zašto se digli toliko cene, niste normalni… Mnogo je ljudi zbog cene odustalo od skupljanja”

“U zemlji gde je prosečna plata 250 evra (realna), toliko je potrebno i za skupljanje albuma. Kao i većina stvari u Srbiji i ovo je postalo luksuz. Ja iskreno mogu da isfinansiram, ali iz principa neću neko da me krade. Bolesno visoka cena za 5 sličica”

“Paniniju iskreno želim da propadne što pre”

“Zna li neko da li je negde u regionu jeftinije. Ovo je baš skupo”

Ovo su samo neki od komentara koje su razočarani kolekcionari ostavili nakon saznanja da će kesisca sličica koštati 80 dinara, a moramo i sami da se složimo sa konstatacijom da je cena previsoka.

Kada uzmete digitron u ruke shvatićete da je cena jedne sličice 16 dinara i da vam je neophodno najmanje 10.880 dinara da biste popunili album od 680 sličica.

U praksi to deluje drugačije jer čak i uz odlazak na “menjaže” teško može da se izvede da za pomenutu sumu popunite album. Neka minimalna cena na kraju iznese preko 12.000 dinara ako ne i dosta više.

Primera radi, Engleze kesica košta 80 penija, a u medijima se danas pojavila vest u kojoj su matematičari radili proračune i došli do podatka da je za popunjavanje albuma potrebno preko 700 funti. Naravno, ovde nisu uzete u obzir menjaže koje su popularne u Srbiji i mogu da uštede dosta novca.

FIFA World Cup Russia 2018… SUBOTA 31. MART!

Publié par Polydor sur jeudi 29 mars 2018

SAD SE ZNA: Alimpijević otkrio sudbinu Ročestija!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close