Domaći fudbalFudbalPartizan

SVE JE PREKINUO STOJKOVIĆ: Danilo Pantić o prelasku u Crvenu zvezdu (VIDEO)

Spread the love

Mladi fudbaler crno-belih nije se ovome nadao.

Danilo Pantić je oduvek smatran za jednog od najvećih talenata Partizanove škole. Svojevremeno je trener Ljubiša Tumbaković za njega rekao da je “Predrag Mijatović, Saša Ilić i Dragan Ćirić u jednom”. Nakon odlaska iz Partizana pre nekoliko godina, Pantić se prošle sezone vratio u Humsku. Crno-beli se već neko vreme bore da otkupe od Čelsija ceo ugovor Pantića, a to je i želja ovog mladića.

NIŠTA OD KONTEA: Pari Sen Žermen odabrao trenera?!

– Od kad sam otišao, tražio sam trenutak kako da se vratim ovde, kako bih završio ono što nisam pre odlaska. Najlepši trenutak do sada u Partizanu mi je bio – povratak u Partizan prošlog leta. Prezadovoljan sam ovim prethodnim periodom u Partizanu i nadam se da će biti svoje bolje. Nemam planove za duže staze, cilj mi je da postanem zvanično igrač ovog kluba, to mi je jedina želja za sada. Posle ćemo videti. Ostaću ovde koliko god budem mogao. I ne bih ništa menjao – rekao je Pantić odgovarajući na pitanja navijača sa Instagrama.

– Dodao je da će ostati do kraja tekuće sezone, ali da bi voleo da bude u Partizanu bar još godinu, dve. To su moje želje, videćemo kakve su mogućnosti – rekao je Pantić.

Upitan je da li bi prešao u Crvenu zvezdu za platu od pet miliona evra.

– Nije bitna plata. Ovo je klub u kojem sam odrastao, nisam takva osoba, nikad ne bih mogao to da učinim. Pare stvarno nisu bitne. Ne mrzim nikoga, poštujem Zvezdu, ali Partizan je klub koji volim i u kojem igram – odgovorio je Pantić.

U toku davanja intervjua, odjednom je prekinuo Vladimir Stojković.

LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT: Slavni engleski fudbaler doživeo SRČANI UDAR!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close