Domaći fudbalFudbalPartizan

SRBIJO SPREMI SE: Partizan uputio POZIV koji se ne odbija!

Spread the love

Verujemo da će ova akcija fudbalskog kluba Partizan naići na ogroman odziv i da će na duže staze dati odlične rezultate.

SKANDAL TRESE SRBIJU: Partizan bez BORBE u finale Kupa!

Omladinska škola fudbalskog kluba Partizan uputila je poziv dečacima rođenim u periodu od 2009. do 2012. godine da se priključe treninzima mlađih selekcija i postanu deo crno-bele porodice.

Partizan zvanično ima drugu najkvalitetniju školu fudbala u Evropi i cilj ove akcije jeste da sva deca koja imaju potencijala krenu sa treninzima na jednoj od dve lokacija u Beogradu.

Direktor Omladinske škole FK Partizan Vanja Radinović objasnio je da će dečaci koji se odazovu pozivu moći da treniraju sa odgovarajućim selekcijama na terenu Milutin Šoškić ispod južne tribine stadiona u Humskoj, ili na terenima SC Partizan – Teleoptik u Zemunu.

Na stadionu partizana treninzi će se održavati utorkom i petkom od 17 časova i 30 minuta, dok će se u SC Partizan – Teleoptik raditi ponedeljkom i četvrtkom u istoj stanici.

Zanimljivo je da osim uzrasnog nema nikakvih drugih ograničenja za zainteresovane dečake što znači da se treninzima mogu priključiti i članovi drugih škola fudbala.

Treninzi će biti održavani u narednim nedeljama i mesecima što znači da će dečaci koji se uključe u rad moći da se nametnu i da postanu deo crno-bele porodice ukoliko na delu dokažu da imaju talenat i potencijal.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close