Domaći fudbalFudbalPartizan

BOMBA: Partizan dovodi bivšeg reprezentativca?!

Spread the love

Telegraf.rs saznaje da je u fokusu još uvek aktuelnog prvaka države – Miralem Sulejmani, igrač švajcarskoj Jang Bojsa, koga će Partizan pokušati da vrati u svoje redove.

Na ruku im ide i činjenica da je krilni vezista od leta slobodan igrač na tržištu.

I, nije prvi put da crno-beli posežu za notesom u kome je upisano ime Miralema Sulejmanija. Nekadašnji “poletarac” Omladinske škole tima je bio na spisku pojačanja još dok na klupi tima iz Humske sedeo Zoran Kiza Milinković.

A, njegovo ime se dovodilo u kontekst sa bivšim klubom i tokom minule jeseni. Preciznije, prilikom gostovanja Jang Bojsa u Beogradu i zajedničke večere čelnika dva kluba, sportski direktor Ivica Iliev je pitao kolege iz švajcarskog kluba kakvi su im planovi sa Sulejmanijem, s obzirom na činjenicu da mu ističe važeći ugovor, a još uvek nije došlo do sporazuma o nastavku saradnje.

Ostvaren je kontakt i sa samim igračem, koji u tom momentu nije želeo da menja sredinu, pošto je Jang Bojs hitao (i još uvek hita) ka šampionskoj tituli, no, okolnosti su se sada promenile.
Želja Partizana nimalo nije sporna, ali postoji i kamen spoticanja, a to je činjenica da je Sulejmani u tekućoj sezoni najbolji i najstandardniji fudbaler Jang Bojsa (na 36 utakmica – 12 golova, devet asistencija). Samim tim će tokom letnje “pijace” sigurno biti interesantan još mnogim klubovima.

OSTAJE NA MARAKANI: Milojević PRAVI tim za Ligu Šampiona!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close