Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbalPartizan

POSLE OVOGA ĆE IZBITI HAOS: Novo ODUZIMANJE bodova Zvezdi i Partizanu?! (VIDEO)

Spread the love

Jasno je i zbog čega!

Na poslednjem odigranom Večitom derbiju, 157. po redu mogli smo da vidimo nove nemile scene, ovog puta ne samo među pristalicama Partizana, već između navijača oba kluba, i to na zapadnoj tribini, koja se oduvek smatrala za najmiroljubiviju.

Fudbalski savez Srbije ove i prethodnih sezona kažnjavao je Večite zbog incidenata koje su pravili njihovi najvatreniji navijače (ali i neke druge klubove iz Superlige), zatvarani su stadionu, zabranjivana gostovanja, izricane ozbiljne novčane kazne, ali to očigledno nije promenilo ništa kada su namere huligana u pitanju.

PROBLEM ZA PARTIZAN: Važan igrač NAJAVIO odlazak?!

Pa tako, predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović je i sam konstatovao u razgovoru za Alo da nakon svega što se dogodilo pre, za vreme i posle 157. “večitog derbija” između Crvene zvezde i Partizana ni sam nema dilemu da će se u četvrtak, na redovnom zasedanju ovog tela, razgovarati o kaznama.

Stevanović ističe da kazna iz sezone 2017/18, kada su oduzeti bodovi Večitima, nije bila zbog “rata saopštenjima”, već onoga što je u tim tekstovima pisalo.

– Ne, nisu kažnjeni zbog rata saopštenjima, kako su to mediji predstavili, već zbog klevete u njima. Jer, možete da objavite i hiljadu saopštenja, a da nikoga ne uvredite – rekao je Stevanović i potom potvrdio da, posle svega što je viđeno na 157. “večitom derbiju”, ne bi trebalo nikoga da začudi ako DK FSS ponovo oduzme bodove crveno i crno-belima.

– Postoji mogućnost i takve kazne – predsednik Disciplinske komisije FSS, Žarko Stevanović za “Alo”.

Šta će se odigrati u četvrtak ostaje nam da vidimo, a do tada možemo samo da nagađamo šta će se dogoditi. U svakom slučaju, to oduzimanje bodova ne bi trebalo da ima veliki uticaj na krajnji rasplet.

ŽELJE SPREMNE: Ovo su pojačanja Crvene zvezde za LETNJI prelazni rok?!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Close