PLAN ZA UNIŠTENJE LUNE! Kija priznala ZAŠTO je rekla Slobi da ga VOLI! Andrija, ZBOGOM! (VIDEO)

Iskrenost ili manipulacija?

To je izazvalo niz posledica, a najgore je prošla njegova ljubavnica Luna Đogani, koja je doživela nervni slom. Nešto Kasnije, Kija je otišla do Drveta mudrosti i rekla zašto je to uradila.

– Mnogo mi je lakše (kad je to priznala). Ja ne bi trebalo da osećam to posle svega što mi je uradio, ali on je moj muž, što bi se ja stidela što volim svog muža, treba mi vreme da me to prođe – rekla je Kija.

Ona je rekla što ne mora to više da krije i da joj je bila potrebna velika hrabrost da prizna. Ona je konačno pomenula i Andriju Lazovića, njenog dečka sa kojim je počela vezu posle Slobine preljube. Kockareva je rekla da jeste zaljubljena u njega, ali da je ljubav, to jest ono što oseća i dalje prema Slobi, ipak mnogo jača.

Naravno, na društvenim mrežama je nastao pravi haos zbog toga. Verni fanovi Kije Kockar je brane, dok je ostali napadaju, tvrdeći da je ona samo manipulator koja dobro zna kako se igra u rijalitiju, i da glumi, kao i da sve to čini da bi uništila Slobinu ljubavnicu, Lunu Đogani.

KIJA KOD DRVETA MUDROSTI VELIKA HRABROS MI JE TREBALA DA KAZEM DA VOLIM SLOBUGledaj preko 200 ex YU Tv kanal uzivo, bez satelitske opreme ili kablovske! Ne propusti vise ni jednu utakmicu, film ili seriju! Sve sto je potrebno je internet Probaj besplatno na https://goo.gl/XDSEqd

Geplaatst door Zadko Sila op donderdag 26 april 2018