Domaći fudbalFudbal

ZAKOPANE RATNE SEKIRE: Terzić se izvinio Partizanu

Spread the love

Incident o kome se još priča.

Na poslednjem, 157. večitom derbiju, na kojem je Crvena zvezda praktično obezbedila titulu, dogodio se incident sa balonom, koji su “delije” uputile kao predstavnicima Partizana. Usledila su saopštenja, karakteristična za oba kluba.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić naglasio je da je uputio izvinjenje predsedniku crno-belih Miloradu Vučeliću putem SMS poruke.

– Predsedniku Vučeliću sam poslao SMS poruku i izvinio se zbog neprijatne situacije. Performans kao performans je bio simpatičan da se zadržalo samo na tribini, nije trebalo gore ka loži da dođe do kontakta – rekao je Terzić za Sportski žurnal.

Terzić je istakao da su problem navijači Partizana, koji su podeljejni na tri frakcije, dok Zvezda ima sjajnu komunikaciju sa svojim pristalicama.

– Mene plaši što se konstantno ne rešavaju problemi. Sa naše strane, na severnoj tribini, nema nikakvih briga, rezultat nemira su tri njihove frakcije. Ne znaju gde će treću, pa stave gde ima kontakta sa Zvezdinim normalnim simpatizerima, dodao je generalni direktor Zvezde.

PARTIZAN GA ŽELI, ALI DOBILI PORUKU: “Zvezda ima prednost u pregovorima”

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Close