Crvena zvezdaFudbal

EKSPERT ZA TALENTE TVRDI: Zvezda u svojim redovima ima SRPSKOG Manea!

Spread the love

Crveno-beli imaju zlatnu koku.

Crvena zvezda ne oskudeva u talentovanim igračima, a najbolju procenu o njihovoj perspektivi može da napravi čovek koji sa njima najviše i radi. U Zvezdi je za to zadužen Milan Kosanović i nema mladog igrača koji nije prošao njegov dril, a jedan od tih je i Nemanja Radonjić koji je došao među crveno-bele prošlog leta i ponovo oživeo karijeru.

FULAM U TRCI ZA PREMIJER LIGU: Jokan VERUJE u preokret!

– Pre je izbegavao da ostaje posle treninga, a kada je promašio protiv CSKA zapitao se – da li su možda u pravu ovi ljudi što mi govore da radim dodatno? Sad je počeo da kad mu odredim 100 šuteva kaže – može li još 15. Za mlađe je individualni rad neophodan – rekao je Milan Kosanović. -Nije shvatao fudbal ozbiljno. Danas je to drugi Radonja, fudbalski živim za to da napravimo trećeg Radonju koji je ideal. Mora da shvati da ovo nije zabava, želim da ima Ronaldovu glavu, taj mentalitet.

Ove sezone je Radonjić na 37 utakmica postigao pet golova, a Kosanović ne sumnja da ga je pred njim velika budućnost. To je ilustrovao poređenjem Radonjića sa zvezdom Liverpula.

PA DA LI JE REALNO: Arsenal suspendovao DVOJICU trenera zbog optužbi za MALTRETIRANJE!

– Kada gledate Manea i Liverpul, tu negde – istakao je Kosanović. – Najbolje bi bilo da ode kao Sergej Milinković-Savić u manji klub od Zvezde, ali nisam siguran da će moći takvi da ga plate.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close