ATPTenis

KAKO ĆE OVO PROĆI: Štepanek UPUTIO KRUPNE reči Novaku!?

Spread the love

Saradnja je kratko trajala.

Češki teniser Radek Štepanek dao je zanimljiv intervju američkim medijima u kojem je govorio o saradnji sa Novakom Đokovićem, kao i prilici koju je dobio da u stručnom štabu Srbina sedi rame uz rame sa legendarnim Andreom Agasijem. Nekadašnji svetski broj osam istakao je kako se sa Novakom često razilazio u mišljenjima, ali da je njihov odnos van terena ostao u najboljem redu.

– Novak je teniska živa legenda, osvojio je sve što je mogao i veliki je perfekcionista. Rad sa njim je bio veoma intenzivan. Sada svaki teniser može dobro da trči, ima odlične tretmane, isteže se. Ali ono što igrač radi van teniskog terena, kada završi sa treningom, pravi razliku. Novak je bez dileme pravi profesionalac, ali kao trener osetio sam da ne mogu da mu dodatno pomognem – rekao je Štepanek.

Rad sa srpskim igračem pružio mu je mogućnost da radi i sa legendom američkog i svetskog tenisa Andreom Agasijem, za kojeg ima samo reči hvale.

– To što sam sarađivao sa Agasijem smatram velikim darom. Za 30 godina koliko sam u tenisu upoznao sam svega nekoliko ljudi poput njega. Od srca je želeo da pomogne Novaku, sve vreme je radio besplatno, a to je veoma retko videti u današnje vreme.

DOKAZ: Suma OTIŠAO iz Srbije!?
LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close