Domaći fudbalFudbalPartizan

IMAO SAMO OVO DA KAŽE: Đukić PRED OTKAZOM!?

Spread the love

U kraćem komentaru utakmice, trener Partizana je ovo posebno naglasio.

Verovatno su navijači Partizana očekivali više protiv Voždovca bez obzira na kombinovani sastav, možda ima razočaranih današnjim rezultatom i igrom, ali trener Miroslav Đukić uverava da je i dalje sve pod kontrolom.

Voždovac je posle preokreta slavio sa 2:1, a u prvoj reakciji posle utakmice, u izjavi za TV Arena Sport, šef struke crno-belih delovao je prilično mirno.

”Nemam šta da zamerim svojoj ekipi. Zaista je dala sve od sebe, to je to. Utakmica je bila izjednačena, protivnik je pobedio jer je dao te golove koje mi nismo uspeli da damo i, kažem, nemam šta da zamerim ekipi”, izjavio je Đukić.

Naravno, njegov kolega sa klupe Voždovca Miloš Veselinović bio je prezadovoljan onim što su ”Zmajevi” pokazali protiv Partizana.

”Utakmica kao nacrtana za nas. Baš onakva kakvu smo hteli, postigli dva gola, uspeli da pobedimo i iskoristili smo što je Partizan imao malo šaren sastav. Ovo su za nas najlepše utakmice i ja čestitam svojim igračima na pobedi. Ponavljam, ovo je baš ono što smo želeli, da pobedimo uz više golova, a ne uz neku defanzivnu igru, da publika može da uživa”, zaključio je Veselinović.

NOVI KIKS PARTIZANA: SLEDI borba za TREĆE mesto!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close