Domaći fudbalFudbal

ON ZNA: Ne idem na Mundijal!

Spread the love

Benfika je u utorak obavestila fudbalsku javnost u Srbiji da Ljubomir Fejsa nije na širem spisku Mladena Krstajića, a danas se oglasio još jedan srpski internacionalac.

VELIKO POJAČANJE: Pao potpis na Marakani i to do 2020!

Širi spisak sa imenima srpskih fudbalera koji i dalje konkurišu za nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji ostao je tajna za domaću javnost.

Savez i selektor odlučili su da je najbolje da javnosti ne bude predočeno ko konkuriše za mesto na konačnom spisku zbog čega je od početka nedelje bilo dosta spekulacija.

Juče je Benfika na zvaničnom sajtu saopštila koji će igrači tog kluba imati obaveze u nacionalnim timovima tokom leta, a među njima nije bilo Ljubomira Fejse!

Dan kasnije putem ruskih medija stiže vest da na širem spisku Mladena Krstajića nema ni štopera novog šampiona tamošnje Premijer lige.

Nemanja Pejčinović je u izjavi za ruske medije poručio da sigurno neće igrati na Mundijalu “zato što ga ne zovu u reprezentaciju”.

Kako je izjava stigla u momentu kada je aktuelna priča o širem spisku logično je zaključiti da se Nemanja Pejčinović nije našao na njemu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close