Domaći fudbalFudbal

FIFA RANG LISTA: Evo GDE su Orlovi 28 dana pre početka Mundijala! (FOTO)

Spread the love

Na nešto manje od mesec dana do početka Mondijala u Rusiji, FIFA je objavila novu rang listu reprezentacija.

Fudbalska selekcija Srbije nije napredovala, a ni nazadovala, Orlovi su zadržali 35. poziciju, sa 732 boda.

https://twitter.com/FIFAcom/status/997024086155902976?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.srbijadanas.com%2Fsport%2Fsvetsko-prvenstvo-2018%2Fizasla-je-fifa-rang-lista-evo-gde-su-orlovi-28-dana-pre-pocetka-mondijala-foto-2018-05-17

Srbija se nalazi ispred Irana, Turske i DR Konga, učesnika Mondijala Australije, Egipta i Nigerije, dok su iza velikog broja reprezentacija koje se nisu ni plasirale na SP u Rusiji. To su Škotska, Paragvaj, Rumunija, Republika Irska, Ukrajina i Slovačka.

Sa druge strane, rivali Orlova takođe su zadržali stare pozicije, pa je tako Brazil ostao drugi, Švajcarci su šesti, a Kostarika na 25. mestu svetske rang liste.

Ništa se značajnije nije menjalo ni u Top 10, vodi aktuelni šampion sveta Nemačka, iza već pomenutog Selesaa, potom slede Belgija, Portugalija, Argentina, Švajcarska, Francuska, Španija, Čile i Poljska.

Sledeća FIFA lista izlazi 7. juna, tačno nedelju dana pre zvaničnog otvaranja Mondijala u Rusiji, kada se na premijeri sastaju Zbornaja i Saudijska Arabija.

ZVEZDA SE DOGOVORILA: Marko Marin na pragu Marakane?!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close