Domaći fudbalFudbalPartizan

NESTVARNO: KAKAV PROPUST Partizana!?

Spread the love

Teško da postoji racionalno objašnjenje za propust koji je Partizan kao klub napravio pred današnji meč sa Spartakom.

Sve iskrene navijače Partizana u četvrtak je pogodila vest o smrti Dušana Trbojevića. Popularni Trba bio je trener i skaut u Omladinskoj školi crno-belih, a slovio je za prekaljenog “lovca na talente”.

Kako je Partizan na zvaničnom klupskom sajtu danas objavio vest o smrti Dušana Trbojevića očekivalo se da će pre početka utakmice sa Spartakom biti održan i minut ćutanja za čoveka koji je mnogo dao klubu.

Pošto minuta ćutanja nije bilo postavljeno je pitanje da li je Partizan uopšte zatražio od Zajednice da se pre početka meča sa Spartakom oda počast Dušanu Trbojeviću.

“Možda se ljudi nisu setili, sve se brzo izdešavalo. Mi zahtev nismo dobili, a da jesmo, ne bi bio nikakav problem, naravno da bismo ga odobrili”, rekao je direktor takmičenja Vladimir Bulatović za “Informer”.

Zahteva dakle nije ni bilo. Shodno tome može se konstatovati da su klupski čelnici obrukali Partizan bez obzira da li je u pitanju propust ili jednostavno nije bilo želje da se zatraži minut ćutanja za legendu crno-belih.

Videćemo da li posle svega bilo ko u Partizanu ima nešto da doda na ovu temu.

BOLJE NIJE MOGLO: SJAJNE vesti iz Humske!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close