KošarkaNBA

ZA SVAKU POHVALU: NBA igrač OTVORENO o REPREZENTACIJI!?

Spread the love

Zanimljivo gostovanje Mirze Teletovića večeras na TV Arena Sport.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirza Teletović nedavno je potvrdio da je stavio tačku na reprezentativnu karijeru, a veliko je pitanje i da li će uopšte nastaviti da igra, imajući u vidu da mu je u novembru otkrivena plućna embolija, posle čega je u martu raskinuo ugovor sa Milvokijem u NBA ligi.

On je tokom gostovanja u emisiji ”U obruču” na TV Arena Sport govorio o brojnim zanimljivim temama, a ovde smo posvetili pažnju njegovim razmišljanjima kada su u pitanju sve teža usklađivanja klupskih i reprezentativnih kalendara.

To je posebno došlo do izražaja ove sezone, kada brojne velike evropske zvezde nisu mogle da nastupe za svoje nacionalne timove u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Naravno, bilo je i kritika na njihov račun, ali Teletović smatra da igrači ne zaslužuju da im bilo ko zamera kada ne mogu da se odazovu pozivu svoje reprezentacije.

”Mislim da nije fer da se kritikuju igrači koji ne dolaze da igraju za reprezentaciju. Nijedan trener u Evropi ne voli da im igrač usred sezone ide da igra za reprezentaciju, u NBA im ne pada na pamet!

Nije fer da se kritikuju igrači. To je njegov posao, on od toga živi, izdržava svoju porodicu. Šta bi trebalo da kaže ovima u NBA, ‘znate, tih mojih 100 miliona bacite, ja odoh da igram za reprezentaciju’. To nije realno. Kako će da dođu? Čak su i leti ranije bili ogromni pritisci da se ne igra u reprezentaciju, jer su male šanse da se ne povrediš”, objašnjava Teletović.

SVE JE JASNO: EVO ŠTA će Čelsi sa trenerom!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close