Domaća košarkaKošarkaPartizan

STRAŠNO: Bivši košarkaš Partizana UHAPŠEN zbog krađe! (FOTO)

Spread the love

Nekada je bio nada Partizana, a sada je košarkaš iz Subotice Nikola Majić (24) uhapšen u Beogradu zbog sumnje da je na teritoriji glavnog grada Srbije izvršio više teških krađa, piše ”Kurir”.

Majić je ”operisao” najčešće po Vračaru, a sumnja se da je krao tako što se predstavljao kao komšija iz zgrade i da je otimao ljudima novčanike.

– Kad bi mu stanari otvorili vrata, on je pričao da mu je potreban lek protiv bolova, uglavnom “kafetin”, ili novac da bi kupio lek pošto ima bolove. Ljudi bi se vraćali da potraže lek ili novac, pa je on koristio trenutak njihove nepažnje i krao novčanike, tašne, torbe – rekao je izvor Kurira. – Kad bi oni uzeli novčanik kako bi mu dali novac, on bi im ga iz ruke otimao i bežao – dodao je naš sagovornik.

Majić je kao omladinac je igrao za Partizan, a u karijeri je igrao za Megu, višegradsku Vardu, Mladost iz Mrkonjić Grada, a bio je i u klubovima u Mađarskoj i Španiji. Poslednji klub bila mu je Mladost iz Mrkonjić Grada.

– Majić je u naš klub došao na početku sezone, ali je oko Nove godine otpušten zbog kršenja klupske discipline. Za nekoliko meseci koje je proveo kod nas pravio je probleme, pokušavao je da pozajmljuje novac, kockao se. Dolazilo nam je mnogo igrača iz Srbije, svi su bili divni, ali sa ovako nečim se još nismo susreli – rečeno je u upravi kluba Mladost za Kurir.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Close