Domaći fudbalFudbal

TOŠIĆ JASAN: OVO je PORUČIO navijačima!?

Spread the love

Priznaju srpski reprezentativci da nije sve bilo kako treba u porazu od Čilea. Nisu svi hteli pred novinare.

Nisu srpski reprezentativci bili previše raspoloženi posle poraza od Čilea, priznaju da nije sve delovalo kako treba, uveravali su nas da će sve biti bolje, a Duško Tošić pozvao je medije da ne kritikuju igrače.

“Sigurno je da nismo delovali kako treba. Ima više lošijih nego dobrih stvari. Izašli smo iz jakih treninga. Treba da napravimo analizu i vidimo gde smo grešilo. Nije to sve delovalo kako treba. Ne treba da imamo brigu jer je tek prva utakmica, bolje je sad nego na prvoj utakmici na šampionatu. Treba svi da budemo pozitivni i mi i vi (novinari), da nema kritike jer je teko početak. Biće sve kako treba”, rekao je Tošić novinarima posle meča.

Šta tačno nije bilo dobro?

“Ima dosta segmenata. Ne mogu sad da izlazim u javnost šta i kako, ali nismo bili ekipa. Bilo je više lošijih nego dobrih stvari. Tu je selektor da vidi gde smo grešili. Treba da napravimo dobru analizu. Ne treba da brinemo, imamo još 15 dana do prve utakmice. Mislim da će to izgledati vrlo dobro. Neće nas ovaj poraz poremetiti”, rekao je Tošić posle utakmice.

Ni Dušan Tadić nije bio previše kritičan.

“Svaka prijateljska utakmica može da donese nešto. Pogotovo mislim da može iz poraza mnogo više da se izvuče nego iz pobeda. Mislim da imamo dosta vremena i ne treba praviti paniku, treba da budemo mirni i da se pripremamo za Kostariku”, rekao je Tadić.

Može li ovaj poraz psihološki da utiče na ekipu?

“Ne može. Ovo su prijateljske utakmice, služe za uigravanje. Bilo je mnogo novih igrača. Sve su to normalne stvari. A šta raduje? Mislim da smo imali nekih šansi. Ima dosta da se analizira, bilo je nekih dobrih, nekih loših stvari. Konkretno, iz ovog ugla ne bih znao šta da kažem, ali mislim da ćemo izvući dobre pouke”, rekao je Tadić.

Kako se Sergej uklopio? Ne samo večeras, nego i na treninzima?

“Jeste da nije igrao dugo sa nama, odigrao je samo jednu utakmicu ako se ne varam. On je inteligentan dečko, mislim da će se uklopiti na najbolji mogući način. Tu smo i mi stariji da mu pomognemo da se uklopi što bolje, tako on je inteligentan dećko. mislim da će na najbolji mogući način da se uklopi”, rekao je Tadić.

Kapiten Aleksandar Kolarov samo je odmahnuo prema novinarima i rekao “hvala, hvala”, dok su njegov zamenik Nemanja Matić, kao i Sergej Milinković Savić samo prošli pored predstavnika medija iz Srbije.

POSLE SRBIJE: SVET se SMEJE Čileu!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close